Sommarklänningar

Price: $110,00

En lättburen klassisk vacker svagt V-ringad ärmlös sommarklänning med mjuk design. Denna klassiska lättburna vackra sommarklänning som kan bära vid många tillfällen med passar utmärkt till ett cocktailparty en ljummen sommarkväll på terrassen. Klänningen har inga ärmar, axelbanden är breda och det är en lätt V-ringning på framsida av plagget för att övergå till en rund urringning på ryggen.  Midjan markeras med ett tunt knytband och klänningens ryggparti har ett snyggt V-format nätmönster. Nedankant av plagget har sprund och lätt rundade kanter.  Materialet i klänningen är 97 % rayon, 3 % spandex, nätmönstret består av 52 % bomull, 48 % Tencel lyocell. Tvättrådet för denna svala lättburna klassiska ärmlösa sommarklänning är att den går bra att tvätta i maskin, den rekommenderade tvätt temperaturen bör följas.

Leave a Reply