Studentklänningar

Price: $22.99

En vacker romantisk och stilfull V-ringad långärmad kort studentklänning med vackra draperingar. Denna stilfulla och romantiska studentklänning är som klippt och skuren för studenten med tanke på att den finns i många underbara färger som kan matcha personligheten. Plagget är har en V-ringad framsida med snygga draperade veck över byst och midja, som fortsätter på de tre kvarts långa ärmarna. Klänningens kjol har stor vidd och slutar vid knäna. Den följer följsamt i vid rörelser. Klänningen är mycket mjuk och bekväm perfekt för alla tillfällen. Materialet består av 100 % stretch och följer kroppen former vackert.  Tvättrådet för denna romantiska långärmade korta studentklänning är att man bör lämna in på kemtvätt för att få det bästa resultatet.

Leave a Reply