Studentklänningar


Price: $54.99

En romantisk klassiskt V-ringad kort studentklänning med fladdrande långa ärmar. Denna klassiska och romantiska studentklänning passar för vilken fest som helst speciellt för till studentfestens virvlande dans. Klänningens urringning är rundan på framsidan för att vacker gå över till en snygg och mycket speciell V-ringning. I V-ringningen hålls denna ihop med ett rosettliknande band som framhäver den vackra bara ryggen. Plagget finns i ett fåtal färger. Plagget har långa fladdrande ärmar och klänningen är sydd i en snygg rak design som slutar vid låret. Materialet i klänningen består av 98 % polyester, 2 % spandex och ärmarna av 100 % chiffong. Lite stretch i klänningen. Det finns en dold dragkedja i klänningens sida. Tvättrådet för denna romantiska klassiska korta studentklänning är att hand tvätta den men för bästa resultat bör den lämnas in på kemtvätt.

Leave a Reply