Tips


Något som Bridey kan stå till tjänst med är vilket typ av klänning du bör ha – A-linjeformad, empirskuren eller ha en markerad midja med mera. Om det ska vara en maxiklänning och om den ska vara med en öppen rygg i så fall, för att få den där lilla pricken över i:et som effekt. Vi på Bridey ser till exempel att trenden går just nu mot att ha bruten spets eller att ha en klänning med längre armar och detta är oavsett längd på klänningen. Eller hjälper vi dig att hitta den perfekta korta klänning till festblåsa som är perfekt att dansa hela natten med.
Vi hos Bridey har sett att traditionellt så väljer brudarna klänning efter säsong – som till exempel till vintern ett lite tjockare och tyngre tyg. Var inte förtvivlad över det om du alltid drömt om en vacker, skir och tunn design och vill gifta dig på vinter. För det finns lösningar även för sådana tillfällen genom att du kan svepa in dig en underbart varm och skön kappa istället och snygga skor.
Tips inför val av klänning!
⦁ Välj stil som speglar din personlighet! Bridey erbjuder ett stort och brett utbud av klänningar. Gå på din magkänsla och vilket tillfälle du ska bära klänningen till – inomhus, i kyrka, finare tillställning, på stranden och så vidare.
⦁ Ha en budget! Är klänningen till ditt bröllop så kan det lätt skena iväg med utgifterna. I och för sig så är den en speciell dag men du kommer bara bära den en gång. Använd sunt förnuft, det finns andra saker att spara in pengar på om det skulle knipa. Men det är lätt att bli ivrig och bli pengablind.
⦁ Utgår från din personliga smak! Köp en klänning som känns du och som du kan känna dig bekväm i. Med tålamod så hittar du den rätta här hos Bridey med tanke det breda urval vi har av klänningar.
⦁ Tänk på kroppsformen! Det är en stor fördel att visa de sakerna som smickrar din kroppsform. Det finns klänningar för alla, det gäller att inte ge upp bara.
⦁ Bry dig inte om trenderna! Trender är kul men det blir lätt uttjatat. Väl en klänning som tilltalar dig och speglar dig!
Kontakta oss gärna om du har frågor med mera så hjälper vi dig så gott vi kan!