Aftonklänningar

Price: $80.00

En romantisk och vacker aftonklänning med ärm och spetsklädd och paljett prydd ovandel med V-ringad rygg. Denna vackra och romantiska aftonklänning med en snygg mönstrad spetsklädd och paljett prydd ovandel med trekvarts lång ärm med vågigt ärm slut. Urringning är rak på framsida med avslutas med en snygg V-ringning på rygg för att lämna lite synlig hud. Klänningen har en snygg och vacker rak kjol med lite vidd för att det ska bara smidigt och bekvämt vid rörelse. Materialet består av 55 % nylon, 43 % polyester, 2 % spandex och underklänning av 100 % polyester i färgerna marin och plommon. Lite stretch i klänningen. Det finns en dold dragkedja på klänningens rygg. Tvättrådet är att plagget går att handtvätta men att man bör lämna in på kemtvätt för bästa resultat.