Aftonklänningar

Price: $123,49

En vackert smyckad romantisk kortärmad aftonklänning med påsydda broderier i blom- och bladmönster. Denna vackert broderade i mönster av blommor och blad i sidentråd i vacker kontrast till aftonklänningens färg, som finns i ett fåtal färger, är mycket vacker och smäcker. Klänningen har korta ärmar och har en rundad urringning som är kantade med ett vackert sidenband med en färg som matchar det broderade mönstret. Klänningens mönster går från toppen till strax under stjärt i ett oregelbundet mönster. Kjolen faller med snygga veck. Materialet i klänningen består av 100 % polyester. Klänningen knäpps med en lite knapp och en dold dragkedja på ryggen. Tvättrådet för denna vackert broderiprydda kortärmade aftonklänning är att man bör lämna i på kemtvätt för bästa resultat.