Expedition och frakt

Vid expedition och leveranser använder sig Bridey.se av Posten eller DHL vid små eller medelstora beställningar. När du som kund har gjort en beställning och betalt så behandlar vi ordern inom 24 timmar efter betalningen har nått oss. För att en genomföra en beställning hos Bridey, tar det mellan 10-15 dagar att tillverka din egna specialbeställda klänning och därutöver tar det 5-10 dagar innan den levereras.
Det går att beställa expressleverans, då behöver vi max 8 dagar på oss att tillverka klänningen för att sedan expresslevereras av Ups eller DHL beroende på var kunden bor, och då har man klänningen inom 10 dagar. Denna tjänst tar Bridey 200 kronor extra för.
Kunden får ett spårningsnummer via sin mejl och kan följa leveransens väg.
Vi på Birdey.se levererar inom Sverige, Europa och övriga världen med några få länder som undantag.
Vad kostnaden för expeditionen och frakten kostar framkommer när kunden har fyllt i adress och land i beställningsformuläret. Ingen beställning görs utan att kunden har godkänt beställningen.
Har inte beställningen och leveransen dykt upp inom 25 dagar eller för övriga frågor var så vänligen att kontakta oss på mejl eller telefon:
Beställnings avdelningen: bestall@bridey.se
Övriga frågor: support@bridey.se
Telefonnummer: 08 – 22 74 58 47