Säker betalning

För att du ska känna dig trygg och säker så använder Birdey.se endast av säkra betalningsmetoder.
Vi använder oss av en krypterad mjukvara för att säkerställa person- och bankkonto-uppgifter för att har säkra transaktioner för både kunder och Bridey.se. Därför erbjuder vi ett antal olika sätt att betala på för dig när du väl har beställt de artiklar som du har valt att köpa i vår online butik.
Dessa alternativ erbjuder vi:
Kortbetalning – VISA eller MasterCard ett som är betal eller kreditkort som är kopplade till kundens bankkonto.
E-plånböcker – Skrill och Neteller som är kostnadsfritt att skaffa sig ett konto hos och fungerar som en elektronisk plånbok som det går bara att göra inköp när det finns pengar i plånboken. Det finns möjligheten att skaffa sig ett Skrill MasterCard eller Neteller MasterCard för att kunna göra uttag via bankautomat eller betala i affärer världen över i olika valutor.
Trustly – ett bra och säkert alternativ för den personen som inte vill avslöja några person- eller bankuppgifter. Är kostnadsfritt att skaffa och fungerar genom vid köp att kunden loggar in på sin internetbank och betala via den istället.
Zimpler – är en lösning som innehåller allt, insättning, uttag med framför allt möjligheten att betala via faktura i slutet av månanden. Då en faktura sänds till kunden med månadens inköp och senast 14 dagar efter kunden har emottagit fakturan ska den vara betald. För att använda sig av faktura tar Zimpler en kreditupplysning på kunden. Dessutom så kan kunden Swisha pengar om det så önskas.

Vid frågor angående betalning med mera vänligen kontakta kundsupporten via mejl eller telefon:
Faktura avdelningen: faktura@bridey.se
Telefonnummer: 08 – 22 74 58 47