Vilka är Bridey

Bridey.se är en svenska webbsida som erbjuder kvinnor klänningar som passar för alla tillfällen. Klänningar av toppkvalitet men till en billig peng. Hos oss kan du som kund surfa runt och välja just den klänning du vill har.
Vårt huvudsäte ligger i Stockholm. Bridey är ett mycket professionellt företag som har en bred erfarenhet inom haute couture och med fokus på leverera och tillverkar brudklänningar för många brudars drömbröllop.
Hos Bridey kan du beställa genom att gå in på vår webbshop och hitta just din klännings som är du.
Genom att handla i vår webbshop så står Bridey till tjänst genom vår kundsupport, som hjälper dig med alla eventuella problem eller vid frågor angående betalningar och så vidare. Så kommer vi se till att din beställning blir genomförd och levererad.
Bridey erbjuder sina kunder klänningar av hög kvalitet och till rimliga priser. Vilket innebär att du kan tryggt och säkert handla hos oss eftersom våra klänningar är tillverkade med hög prestanda samtidigt som du spar en slant.
Vi erbjuder dig en klänning som är utstrålar din personlighet och visar vilken individ du är. Tack vare vårt stora och breda utbud och sortiment. Bridey guidar dig genom och hjälper dig att göra ditt val. Vi samarbetar med de bästa designerna i Sverige och övriga Europa. Vilket gör oss mycket stolta!
För kontakt så var så vänlig att kontakta vår kundsupport som står till tjänst med att hjälpa dig efter deras största förmåga. De besvarar och är behjälplig med vad du än behöver hjälp med. Bridey sätter sina kunder i första hand!
Bridey har som mål att ha snabba leveranser. Därför ser vi till att leverera inom 3-5 veckor. Vid expressleverans kan det ske inom 14 dagar mot en viss avgift.